Naročila in informacije: 031 / 404 - 636   info@miniland.si
Sledite nam na: |  
  • Košarica: (0)

Baldahin - pastelno roza

Iščete baldahin za otroško sobico ali igralni kotiček? Čudovit element za okrasitev in igro, ki je ravno prav dolg in ravno prav bogat, da se bodo otroci v njegovem zavetju dobro počutili. Pod baldahinom lahko listajo svoje najljubše knjigice, se skrivajo, igrajo z najljubšimi igračkami in prijatelji ali pa prebirajo pravljice za lahko noč pred spanjem…
Rok dobave: na zalogi
49,99 €
Količina:
V KOŠARICO
Deli s prijatelji:

Iščete baldahin za otroško sobico ali igralni kotiček? Čudovit element za okrasitev in igro, ki je ravno prav dolg in ravno prav bogat, da se bodo otroci v njegovem zavetju dobro počutili. Pod baldahinom lahko listajo svoje najljubše knjigice, se skrivajo, igrajo z najljubšimi igračkami in prijatelji ali pa prebirajo pravljice za lahko noč pred spanjem… Baldahin se lahko uporablja samostojno ali pa ga namestimo nad posteljo ali zibko in s tem naredimo prostor v postelji bolj udoben in zatemnjen.
Namestitev je enostavna, saj se le obesi na strop sobice ali igralnega kotička. Dolžina 260 cm mu omogoča, da njegovi robovi visijo prav do tal. Blago baldahina je 100% Okotex certificiran bombaž in je pralen. Na stranicah so nameščeni tudi trakovi, tako da je vhod v baldahin lahko zmeraj odprt.

V kompletu boste prejeli:

Bombažni baldahin dolžine 260 cm

Krog na katerega se baldahin namesti, premer 52 cmMiniland.si © 2020 - Vse pravice pridržane
Izdelava: MMStudio